+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ФУНГІЦИДИ

Азимут Класік

ВИРОБНИК: Франдеса
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: тебуконазол, 250 г/л
ФОРМУЛЯЦІЯ: концентрат, що емульгується
ПРИЗНАЧЕННЯ: Системний фунгіцид для захисту посівів зернових колосових культур від комплексу хвороб листя і колосу та для регулювання росту ріпаку і захисту його від хвороб. В даний час препарат знаходиться в процесі реєстрації.
ТАРА: 10 л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Рекомендації щодо застосування 

КультураШкідливі об´єктиНорма витрати, л/гаМаксимальна кратність обробок
Спосіб, час  обробки
Пшениця озима Борошниста роса, септоріоз, переноспороз та інші плямистості, фузаріоз колоса 1,0 2 обприскування в період вегетації
Іржа (бура стеблова, жовта) 0,5 2 обприскування в період вегетації
Ріпак* Альтернаріоз, склеротиніоз, борошниста роса, фомоз, сіра гниль, циліндроспоріоз 0,5 - 1,0 2 обприскування в  період вегетації (весною)
Ріпак* Інгібування росту та захист від комплексу хвороб 0,5 - 0,75 2 Обприскуванняя в фазу 4-6 листків у культурі

* практика світового використання

Переваги

  • Висока біологічна активність проти широкого спектру патогенів, особливо проти збудників іржастих хвороб, септоріозу та фузаріозу колоса;
  • Має профілактичну та лікувальну дії, а також сприяє оздоровленню рослин;
  • Чітко виражений «стоп-ефект»;
  • Ефект регулятора росту;
  • Сумісність з іншими препаратами;
  • Відсутність фітотоксичності.
МЕХАНІЗМ ДІЇ
Тебуконазол (хімічний клас триазоли) пригнічує біосинтез ергостерину, інгібуючи деметилювання в положенні С-14, чим перешкоджає утворенню клітинних мембран у фітопатогенів.

Тебуконазол швидко проникає в рослину та рівномірно розподіляється по ній попереджаючи захворювання (захисна дія), а у випадку пораження - призупиняє подальший розвиток хвороби, яка вже проявилася на рослині (лікувальна дія). Має специфічний ефект проти всіх видів іржі.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Сумісність з іншими препаратами
Препарат Азимут Классик сумісний з більшістю інсектицидів, регуляторів росту та фунгіцидів, але в кожному конкретному випадку необхідна попередня перевірка на фізико-хімічну сумісність. Не рекомендується використовувати в бакових сумішах з препаратами на основі клопіраліду, оскільки це може призвести до повної зупинки росту культури.

На колосових зернових Азимут Классик рекомендується вносити починаючи з фази «кущіння» в залежності від прогнозу або появи ознак хвороб і їх ЕПШ. Для профілактики та захисту від фузаріозу колоса - фази «початок - середина цвітіння» ВВСН 51-55. Для підвищення стійкості до екстремальних погодних умов, збільшення кількості побічних стебел та рівномірності дозрівання насіння ріпаку обробки необхідно проводити у фазу 4-6 листків. Обробку доцільно проводити при температурі повітря в межах +15...+25°С при оптимальній вологості повітря. Пониження чи збільшення температури повітря відносно оптимальних показників може призвести до погіршення проникнення препарату в рослини та зниження ефективності його дії на патогени. Опади через 6 годин з моменту внесення препарату не впливають на ефективність його дії. Період захисної дії в оптимальних концентраціях та в залежності від умов навколишнього середовища становить 7-14 діб. Робочий розчин повинен бути використаний безпосередньо після приготування. Витрата робочого розчину 200-300 л/га в залежності від культури і фази розвитку.
ТЕМПЕРАТУРНІ УМОВИ ЗАСТОСУВАННЯ:
обробка в межах +15...+25°С

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco