+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ПРОТРУЙНИКИ НАСІННЯ

Командор Гранд

ВИРОБНИК: ALFA Smart Agro (Альфа Смарт Агро)
КУЛЬТУРА: SMART BOX
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: Імідаклоприд, 500 г/л + Альфа-циперметрин, 50 г/л.
ФОРМУЛЯЦІЯ: Концентрат, який тече, для обробки насіння
ПРИЗНАЧЕННЯ: Інноваційний двокомпонентний інсектицид контактно-системної дії для обробки насіння з метою захисту від грунтових та наземних шкідників
ТАРА: 5 л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ
Переваги:

Спосіб застосування і норми витрат

 Культура  Шкідник  Норма витрати  Строк обробки
 Пшениця, ячмінь    Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  0,3-0,6  Обробка насіння перед висіванням (10 л робочого розчину на 1 т насіння)  
 Хлібна жужелиця      1,0
 Кукурудза  Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  6,0-8,0  Обробка насіння перед висіванням (10-15 л робочого розчину на 1 т насіння)  
 Соняшник  Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  8,0-10,0
 Препарати з ідентичною діючою речовиною використовують на наступних культурах      
 Ріпак  Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  3,5-7,0  Обробка насіння перед висіванням  
 Соя  Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  1,0-1,5
 Картопля  Комплекс наземних та грунтових шкідників сходів  0,25-0,35  Обробка бульб перед висаджуванням

Властивості

Діюча речовина імідаклоприд поглинається кореневою системою під час проростання та поширюється по всій рослині. Рівномірне розподілення імідаклоприду по рослині забезпечує тривалу інсектицидну дію проти комах-фітофагів з гризучим та сисним ротовим апаратом. Діюча речовина сприятливо впливає на оброблювані культури, підвищуючи рівень та активність специфічних білків, що справляє позитивну дію на імунітет рослини. Це дозволяє їм краще розвиватися та протидіяти несприйнятливим умовам навколишнього середовища (посуха, теплові стреси тощо). Завдяки наявності фумігантного ефекту альфа-циперметрину крім контактноїдії на шкідників, Командор Гранд діє і в ґрунтовій газовій фазі. При цьому в зоні дії пари інсектициду проникають через покривні тканини та органи дихання комах-фітофагів, що в результаті сприяє пригніченню харчової активності, порушенню роботи нервової системи, паралізації та послідуючій загибелі. Завдяки зручній формуляції протруйника, досягається максимальне та рівномірне покриття насіння з повним виключенням зтікання препарату.
МЕХАНІЗМ ДІЇ
Діючі речовини препарату належать до різних хімічних класів: хлорнікотинолів (імідаклоприд) та піретроїдів (альфа-циперметрин). Імідаклоприд діє на нервову систему комах, блокуючи передачу нервового імпульсу на рівні ацетилхолінового рецептору постсинаптичної мембрани. Альфа-циперметрин порушує проникненість клітинних мембран та блокує натрієві канали. Сумарним підсумком впливу діючих речовин на шкідників є розвиток ураження нервової системи, що веде до загибелі. Поєднання двох діючих речовин з принципово різним впливом забезпечує високу ефективність проти популяцій комахфітофагів, резистентних до традиційних інсектицидів, та запобігає появі стійкості до препарату.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Для протруювання необхідно використовувати добре очищене насіння, оскільки зайвий пил та домішки можуть зв’язати велику кількість робочої рідини, чим знизити ефективність препарату. Інсектицид сумісний з більшістю препаратів, проте, перед приготуванням бакової суміші необхідно провести пробне змішування. Не сумісний з препаратами, що мають сильно лужну або сильно кислу реакцію. Бакову суміш слід використовувати відразу після приготування.
НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:
10-15 л робочого розчину на 1 тонну насіння.

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco