+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ГЕРБІЦИДИ

Кондор, ВДГ

ВИРОБНИК: CHEMISCHE GUTER AG
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: 500 г / кг трифлусульфурон-метилу
ФОРМУЛЯЦІЯ: Водорозчинні гранули
ПРИЗНАЧЕННЯ: Післясходовий системний гербіцид, призначений для боротьби з однорічними дводольними бур′янами в посівах цукрових буряків.
ТАРА: 0,6 кг
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Культура

Шкідливий об´єкт

Норма витрати препарату

Спосіб, час обробки, особливості застосування

Буряк цукровий

Однорічні дводольні бур´яни

30/200 - 300

Обприскування посівів у фазі сім´ядолі – два справжніх листки бур´янів і при необхідності повторно по другій «хвилі» бур´янів в суміші з 200 мл/га  ПАВ Сателіт, Р
Буряк цукровий

Однорічні дводольні бур´яни (в т. ч. щириця жминдовидна, лобода біла)

30/200 - 300

Обприскування посівів у фазі сім´ядолі – два справжніх листки бур´янів і при необхідності повторно через 7 – 15 днів по другій «хвилі» бур´янів в суміші з препаратами на основі десмедіфаму, фенмедіфаму та етофумізату (Бетарен Експрес АМ, КЕ – 1 – 1,5 л/га або Бетарен Супер МД, МКЕ – 0,9 – 1,2 л/га) і 200 мл/га  ПАВ Сателіт, Р
МЕХАНІЗМ ДІЇ
Механізм дії: Поглинання здійснюється, головним чином, листям, особливо за посушливих умов. У вологому ґрунті препарат також поглинається і корінням, що підсилює його дію. Кондор інгібує фермент ацетоактатсинтазу, який відповідає за синтез амінокислот лейцину, ізолейцину та валіну, - зупиняє поділ клітин в точках росту пагонів і коренів.

Період захисної дії: Визначається появою другої ″хвилі″ бур′янів.

Швидкість дії: Після обробки вже через кілька годин припиняється ріст чутливих бур′янів і значно знижується споживання ними поживних речовин і води, що фактично означає припинення їх конкуренції з культурою. Однак, видимі симптоми, такі як антоціанове забарвлення, хлороз і некроз з′являються лише через кілька днів після обробки, а загибель бур′янів настає через 10-15 днів.
СПЕКТР ДІЇ
Чутливі види: щириця закинута, грицики звичайні, молочай сонцегляд, глуха кропива (види), кропива дводомна, чистотіл звичайний, ромашка (види), паслін чорний, очний цвіт польовий, редька дика, гірчак вузлуватий, гірчак почечуйний, падалиця ріпаку , падалиця соняшнику, резеда жовта, гірчиця польова, вероніка персидська, незабудка польова, жабрій звичайний, талабан польовий, канатник Теофраста, петрушка собача звичайна, осот (сходи), підмаренник чіпкий, просо куряче.

Середньочутливі види: мак дикий, лобода гібридна, фіалка польова, горець пташиний, амброзія полинолиста.

Слабочутливі види: лобода (види), осот польовий, лобода біла, чистець (види), димянка лікарська, зірочник середній, вероніка плющолиста, берізка польова, щириця жминдовидна.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Сумісність з іншими пестицидами:Препарат сумісний і може використовуватися в баковій суміші з наступними гербіцидами: для розширення спектру дії проти широколистих бур′янів: бетаренова група (Бетарен Експрес, Бетарен Супер МД), клопіралід (Лорнет), метамітрон (Митрон) - у скорочених дозах.
для післясходової боротьби зі злаковими бур’янами: хізалофоп-П-етил (Форвард).
Препарат не має обмежень щодо застосування листових і ґрунтових інсектицидів та фунгіцидів.

Можливість виникнення резистентності Випадків прояву резистентності не відмічено.

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco