+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ФУНГІЦИДИ

Косайд 2000

ВИРОБНИК: Corteva Agriscience
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: гідроксид міді – 350 г/кг
ФОРМУЛЯЦІЯ: водорозчинні гранули (в.г.)
ПРИЗНАЧЕННЯ: Сучасний фунгіцид-бактерицид на основі міді для захисту садових та овочевих культур від комплексу хвороб, в тому числі від парші яблуні
ТАРА: 5 кг
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

 Ключовi переваги: 

МЕХАНІЗМ ДІЇ
Косайд® 2000 не допускає проникнення патогена в рослини. Кристалики міді прилипають до поверхні оброблених листків, і при контакті з водою іони міді стають активними проти цільових патогенів.
Після контакту з обробленою поверхнею спори і бактерії швидко поглинають іони міді, і як тільки досягнута токсична концентрація всередині клітини, процес інфікування припиняється.
Іони двовалентної міді впливають на кілька ключових життєвих процесів патогенів: структуру білків, функціонування різних ферментів, системи транспорту електронів і клітинні мембрани. Завдяки профілактичній активності та різноплановому впливу препарату на організм збудника досягається висока ефективність, одночасно ризик появи резистентності є низьким.
СПЕКТР ДІЇ
Косайд® 2000 - це контактний фунгіцид на основі міді, забезпечує захисну профілактичну дію на збудників парші, плямистостей, фітофторозу, альтернаріозу, антракнозу та інших хвороб на широкому спектрі культур. Також характеризується бактеріальної дією - ефективний проти бактеріальних плями стостей.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Сумісний з пестицидами, за винятком фосфорорганічних інсектицидів, препаратів на основі фосетилу алюмінію та тираму, а також препаратів, що утворюють кислу реакцію бакової суміші (рH< 5,5).
НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:
1,5 – 6,0 кг/га

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco