+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Новини Рекомендації з покращення продуктивності гороху від «АГРОТОК ЛТД»
Рекомендації з покращення продуктивності гороху від «АГРОТОК ЛТД»
13.05.2017

        В цьому році горох займає значні площі посіву, але при його вирощуванні не завжди враховуються біологічні особливості та потреби. Для формування урожайності культури важливе значення має розуміння тих критичних фаз, коли ми можемо вплинути на продуктивність рослин, та періоди, коли найнеобхіднішим є захист від шкідників, хвороб та бур’янів.

        Вплинути на  продуктивність гороху ми маємо змогу в наступні періоди:

І період – в фазу інтенсивного росту до початку цвітіння, коли рослини починають закладати квіткові бутони і розвивати квітки,  - можемо допомогти рослині сформувати більшу кількість квіток.

        Для покращення продуктивності гороху, рекомендуємо використовувати в найближчий час на посівах, де висота складає 15 см або є 6 і більше сформованих листків, проводити позакореневі підживлення. Радимо використати комплексні мікродобрива типу Новалон Фоліар (20-20-20) чи компонувати фосфітні добрива (Фосфітний К, Кафом Zn, Атланте, та ін.) з бобовими хелатами (Еколайн Бобовий Хелат, Паверфол Соя, Нутрівант Плюс Олійний та ін.)  в поєднанні з карбамідом та сульфатом. Норми внесення рекомендуються нашими менеджерами залежно від виду добрив, що застосовуються, та стану посівів. В даному комплексі мають бути збалансовані макро- і мікроелементи та бажано,  щоб був Молібден ( для забезпечення азотфіксації рослинами та оптимізації умов росту та розвитку).

       Враховуючи умови цього року, для усунення стресу від холодів, що пройшли 10-11 травня,  рекомендуємо додавати препарати на основі амінокислот (Вігортем С, Амінокат 30, Спідфол Аміно Кальмаг, Спідфол Марін, та ін.).

ІІ період - фаза формування та наливу бобів.

       На даному етапі, при наявності вологи в ґрунті, можемо застосовувати мікродобрива як бобового напрямку (Еколайн Бобовий Хелат, Паверфол Соя, Нутрівант Плюс Олійний та ін.) в поєднанні з фосфоровмісними добривами (Еколайн Фосфітний К, Кафом Zn, Атланте та ін.), так мікродобрива з підвищеним вмістом фосфору (Новалон Фоліар (10-45-15), та ін.). Паралельно, для подовження життєдіяльності та ефективного функціонування бульбочкових бактерій, бажано вносити мікродобрива на основі молібдену і кобальту (Райкат Кобальт-Молібден, Еколайн Молібден, і т.д.). При цьому комплектація та вид добрив підбирається нашими спеціалістами відповідно до умов року, стану рослин та бакових сумішей, що будуть застосовуватись.

       В умовах 2017 року (з періодичними холодами, що заходили  та перешкоджали масовому вильоту та розмноженню шкідників) рекомендуємо поряд з застосуванням мікродобрив використовувати інсектицидний захист, так як в цей період будуть виходити брухус, горохова плодожерка, бульбочковий довгоносик та ін.

      Для ефективного захисту рекомендуємо вносити системні препарати (Наповал, Пірінекс Супер, Кінфос, Коннект і т.д.), що забезпечать ефективний та тривалий захист посівів від шкідників.

 Рекомендації розроблені агрономом-консультантом,

кандидатом сільськогосподарських наук,

практиком Кифорук В.В. 

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco