+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ПРОТРУЙНИКИ НАСІННЯ

Пончо® Вотіво

ВИРОБНИК: BAYER (БАЙЄР Україна)
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: Клотіанідин, 508 г/л + Bacillus Firmus, 102 г/л
ФОРМУЛЯЦІЯ: концентрат, який тече, для обробки насіння
ПРИЗНАЧЕННЯ: Контактно-системний інсектицид – нематоцид для захисту сходів кукурудзи
ТАРА: 200 л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Властивості:

  • Сучасний інсектицидний протруйник контактно-системної дії для захисту сходів рослин кукурудзи від найбільш небезпечних шкідників на ранніх стадіях росту, що забезпечує оптимальний розвиток кореневої системи для подальшого досягнення високих врожаїв.
  • Містить системну діючу речовину, яка одразу ж поглинається кореневою системою рослин та виключає можливість пошкоджень сходів шкідниками, на ранніх стадіях росту.
  • Клотіанідін відноситься до хімічного класу неонікотиноїдів і є активним як відносно ґрунтових шкідників так і наземних, може діяти в ґрунті, але також системно поглинається за допомогою рослинних тканин.
  • Bacillus firmus I-1582 є природною бактерією, що створює живий бар’єр навколо насіння, який живе і росте разом з корінням, надаючи повний захист від двох поколінь нематод, впродовж 60 днів.

ЗАСТОСУВАННЯ

Культура Об´єкт Норма застосування
(л/1 т насіння)
Кукурудза Комплекс ґрунтових та наземних шкідників сходів, нематоди 4,0

Препарат розроблено для застосування на насіннєвих заводах.
ПЕРЕВАГИ
Захищає рослини кукурудзи з першого дня їх розвитку, за рахунок вдалого поєднання інсектицидного та біологічного захисту від шкідників та нематод
Сприяє інтенсивному розвитку кореневої системи, має стимулюючу дію на рослину, що призводить до збільшення урожайності
Забезпечує захист проти кукурудзяного жука і дротяників, має покращений контроль личинок жуків коваликів (дротяники) та жуків чорнишів (несправжні дротяники), бліх та інших шкідників на початку вегетації
Забезпечує збільшення об’єму кореневої системи, що дозволяє підвищити посухостійкість, а у разі оптимальної вологозабезпеченості, прискорює інтенсивність розвитку рослини на ранніх стадіях.
МЕХАНІЗМ ДІЇ
Клотіанідін уражує нервову систему комах, блокуючи рух нервових сигналів між клітинами. Як наслідок, комахи припиняють живлення і гинуть. При пероральному контакті шкідника з рослиною, досягається миттєвий ефект. Бактерії Bacillus firmus I-1582 активізуються з початком проростання насінини і далі постійно заселяють новоутворену поверхню кореневої системи рослини, створюючи тим самим захисний шар, що є агресивним до нематод, поширених на кукурудзі.
Проблема нематод

Нематоди можуть стати причиною затримки росту, хлорозу, кореневої гнилі та інших пошкоджень. Однак симптоми не завжди бувають явними, часто їх плутають з іншими проблемами.
Нематоди є найбільш шкодочинними для кукурудзи та можуть призвести до зниження врожайності зерна від 10 до 75%.
В Україні були виявлені декілька видів нематод, які зустрічаються в посівах кукурудзи у всіх регіонах країни: Pratylenchus sp. (ендопаразити), Tylenchorhynchus sp. (екзопаразити), Helicotylenchus sp. (екзопаразити).

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco