+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН

Регаліс

ВИРОБНИК: BASF (БАСФ Україна)
КУЛЬТУРА: Плодові
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: 100 г / кг прогексадіону кальцію
ФОРМУЛЯЦІЯ: водорозчинні гранули (в.г.)
ПРИЗНАЧЕННЯ: біорегулятор росту для плодівництва
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Кращий результат при регуляції вегетативного росту досягається в тому випадку, коли контроль за зростанням пагонів проводять з самого початку вегетації. Однак, для ефективного поглинання діючої речовини рослиною необхідна хоча б мінімальна площа листкової поверхні.

Для проведення першої обробки препаратом Регаліс в сезоні оптимальним строком є ​​період, коли на однорічних пагонах сформувалося від 2 до 5 молодих листків. Найчастіше ця стадія розвитку збігається з закінченням періоду цвітіння.

У цей час нові пагони ще відносно короткі. Обробку необхідно проводити, коли довжина однорічних пагонів досягає 2 - 5 см (максимум 10 см). Проведення обробки в більш пізній період (наприклад, коли довжина приросту склала більше 10 см) може привести до зниження ефективності, а в окремих випадках навіть до зворотного ефекту - до подовження пагонів.

Другу обробку потрібно провести, коли очікується новий посилений вегетативний ріст плодових рослин в сезоні. Інтервал між першою і другою обробками повинен становити 3 - 6 тижнів. Максимальна норма витрати препарату Регаліс при проведенні дворазової обробки не повинна перевищувати 2,5 кг / га за сезон.

 Норма витрати препарату Регаліс:

Допустима норма витрати препарату становить 2,5 кг / га за сезон:

1 х 2,5 кг / га (одноразова обробка) або 2 х 1,25 кг / га (дворазова обробка) з витратою робочої рідини 500 - 1000 л / га.

ПЕРЕВАГИ
Регуляція росту: вкорочені пагони і утворення меншої кількості неплодоносних пагонів сприяють скороченню витрат при проведенні зимової обрізки
Урожайність: поліпшеня утворення зав′язі стабілізує врожайність, що особливо важливо при періодичності плодоношення і після ураження квітів весняними заморозками
Якість: підвищення світлопроникності крони (особливо у сильнорослих дерев) сприяє поліпшенню забарвлення плодів
Баланс: оптимізоване співвідношення між вегетативним ростом і навантаженням врожаю скорочує займану деревом площу і стабілізує врожайність на довгі роки
Захист рослин: збільшення ефективності обробок ЗЗР, активація захисних механізмів рослин, істотний результат в боротьбі з вторинною інфекцією бактеріального опіку
Придатність до інтегрованого плодівництву: препарат схвалений для застосування в інтегрованій системі плодівництва.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Ніколи не використовуйте препарат Регаліс разом з листовими добривами, що містять кальцій, дотримуйтесь інтервалу між обробками в 2 - 3 доби. Це також стосується і проведення обробок засобами для хімічного проріджування зав′язі та продуктами, що містять гіберелін.

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco