+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ГЕРБІЦИДИ

Сотейра

ВИРОБНИК: Франдеса
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: Імазамокс, 33 г/л + імазапір, 15 г/л
ФОРМУЛЯЦІЯ: Розчинний концентрат
ПРИЗНАЧЕННЯ: Гербіцид для знищення злакових і дводольних бур′янів у посівах соняшнику (гібридів та сортів, стійких до імідазолінонів).
ТАРА: 10 л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Рекомендації щодо застосування

Культура, об´єкт що обробляється    Шкідливі об´єкти     Норми витрати, л/га    Максимальна кількість обробок    Спосіб обробки              
Соняшник Злакові та дводольні бур’яни 1,0 - 1,2 1 Обприскування посівів в фазу 4-6 справжніх листків у культури в ранні фази розвитку бур´янів.

Переваги

  • Тривалий період захисної дії - одна обробка забезпечує захист посіву протягом вегетації
  • Системна дія та грунтова активність
  • Контроль широкого спектру бур’янів, включаючи амброзію та вовчок соняшниковий
  • Можливість використання в системах з мінімальною обробкою грунту
  • Стійкий до змивання дощем
МЕХАНІЗМ ДІЇ
Діючі речовини препарату імазамокс та імазапір відносяться до групи імідазолінонів. Вони діють як інгібітори ензиму ацетолактатсинтази, порушуючи біосинтез амінокислот валіну, лейцину та ізолейцину. Наслідком цієї дії є зменшення синтезу РНК, ДНК та білків, що призупиняє поділ клітин, а відповідно і ріст рослини. Препарат потрапляє в рослину через листя та коріння, переміщується по флоемі та ксилемі і, потрапляючи в точки росту, зупиняє ріст рослини. Також препарат довго зберігає свою активність в грунті і контролює появу нових сходів бур’янів впродовж вегетації соняшнику. Першими ознаками дії препарату є хлороз молодого листя і відмирання точок росту.

Перші ознаки дії препарату проявляються на чутливих до імідізолінонів бур′янах через 5-7 днів після обробки - вони призупиняють свій ріст. В зв′язку з тим, що іміда- золінони впливають на процеси фотосинтезу, бур′яни можуть довгий час залишатись зеленими,а хлороз листя на них проявляється набагато пізніше. Бур′яни, які на момент обробки були на пізніших фазах розвитку, можуть не загинути, але їх ріст призупиниться і вони не будуть конкурентами для рослин культури.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Препарат не рекомендується застосовувати в баковій суміші з іншими гербіцидами. Не можна використовувати в бакових сумішах з мінеральними добривами, фосфорорганічними інсектицидами.

Гербіцид застосовується для знищення злакових і дводольних бур’янів та вовчка соняшникового тільки на посівах сортів і гібридів соняшнику, стійких до імідазолінонів. Обприскування рослин рекомендується проводити в суху, безвітряну погоду, бажано вранці або ввечері, при швидкості вітру до 4-5 м/сек.. Норма витрати робочого розчину 200-400 л/га . На полях з мінімальною або нульовою обробкою грунту потрібно вносити не менше 250 л/га. Витрату робочого розчину збільшують при підвищеній густоті рослин соняшнику та при великій кількості рослинних залишків. Не рекомендується застосовувати при середньодобових температурах нижче +10°С та при перепаді нічних та денних температур більше 15°С. Оптимальна температура повітря для застосування препарату: від +10°С до +25°С. Терміни виходу людей на оброблені площі при проведенні механізованих робіт - 3 дні. Обмеження по сівозміні. В зв’язку з стійкістю діючих речовин препарату в грунті, після обробки гербіцидом необхідно дотримуватись періоду, через який можна висівати культури: пшениця, жито - 4 місяці; овес, ячмінь, соя, кукурудза, боби, соняшник, горох - 9 місяців; сорго - 11 місяців; овочі, картопля, гречка, просо - 18 місяців; цукрові, кормові та столові буряки, ріпак - 24 місяці.
ТЕМПЕРАТУРНІ УМОВИ ЗАСТОСУВАННЯ:
застосування препарату: від +10°С до +25°С

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco