+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН

Speedfol

ВИРОБНИК: TerraTarsa (ТерраТарса Україна)
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: макро-, мезо- та мікроелементи, гормони росту рослин(цитокініни і ауксини), амінокислоти, зволожувачі листків
ФОРМУЛЯЦІЯ: суспезія
ПРИЗНАЧЕННЯ: Листкове підживлення для доповнення основних внесень добрив і фертигації.
ТАРА: 1л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Використовуються для управління процесами росту і розвитку рослин, для коригування дефіциту елементів живлення та швидкого подолання стресів рослинами.

Основні характеристики:

Баланс елементів. Усі добрива, які увійшли до ряду Спідфол, містять унікальне збалансоване поєднання елементів. Різноманітні формуляції  спеціально створені для задоволення фізіологічних потреб рослин у живленні упродовж усіх фаз росту і розвитку.

Сумісність. Завдяки тому, що рН близький до нейтрального, Спідфол добре поєднується практично з усіма добривами, окрім тих, до складу яких входить кальцій, а також з багатьма агрохімікатами. Спідфол, що містить кальцій, не сумісний з фосфатами і сульфатами.

Хелати. Мікроелементи в стимуляторах росту Спідфол хелатовані EDTA , це значно покращує їх засвоєння рослинами.Зволожувачі. До складу суспензій входять зволожувачі, які значно зменшують випаровування вологи з поверхні листя, знижують ризик пересихання і скручування листя, збільшують ефективність поглинання рослинами  елементів живлення.

Амінокислоти. Виступають у ролі джерела енергії для прискореного росту рослин, покращують процеси засвоєння рослинами усіх поживних елементів.

Стимулятори росту. До складу усіх без виключення добрив ряду Спідфол входить унікальне поєднання стимуляторів росту (цитокініни і ауксини). Ці речовини контролюють  фізіологічні процеси і відіграють важливу роль у формуванні врожаю.

Властивості добрив ряду Спідфол Аміно:

Рекомендації щодо ефективного застосування суспензій ряду Спідфол:

Додаткова інформація: Всі добрива Спідфол є сільноконцентрованими суспензіями.Їх концентрація в багато разів перевищує концентрацію рідких добрив.Один літр добрив Спідфол містить більше активної речовини,ніж один кілограм ідентичного продукту в кристалічній формі.Щільність всього ряду Спідфол складає 1,14-1,68 кг/л. 

Спідфол Аміно Старт - може застосовуватися на початкових фазах росту і розвитку культури, попереджаючи і усуваючи дефіцит поживних речовин, зменшуючи стрес рослин при висадці розсади.

Спідфол Аміно Вегетація - застосовується для с/г культур на початку вегетаційного періоду для активізації роботи листя і швидкого зростання пагонів, а також після збору урожаю.

 Спідфол Аміно Цвітіння і Плодоношення - попереджає і усуває дефіцит поживних речовин в період активного цвітіння, запліднення і формування урожаю. Значно посилює цвітіння, покращує запліднення і зав´язування плодів.

Спідфол Аміно Кальмаг - є антистресовим препаратом, так  як має високий вміст амінокислот (43,6%). Застосовується для нормалізації обміну речовин рослин після дії стресових чинників (несприятливі погодні умови, застосування пестицидів, ушкодження).

Спідфол Марін - унікальний продукт, що не має аналогів на ринку добрив. Повністю складається з екстракту морських водоростей AscophyllumNodosum, які містять фітогормони природного походження. Фітогормони - це речовини, за допомогою яких відбувається регуляція усіх фізіологічних процесів в рослині. Якщо рослина перебуває в стресовому стані, в ньому порушуються процеси обміну речовин. Гормони з екстракту водоростей вводяться в рослину за допомогою листкового підживлення. Проникаючи в тканини, фітогормони запускають безліч біохімічних реакцій, в результаті яких рослина швидко відновлюється після стресу.

Суспензії Спідфол ефективні для обробки багаторічних культур у післязбиральний період для накопичення запасу поживних речовин під урожай майбутнього року. Листкове підживлення в цей час сприяє кращому визріванню пагонів і активній закладці плодових бруньок.

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco